KAYSERİ KADIN KOLLARI, HACILAR’DA…

Kayseri - AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Hacılar İlçe Kadın Kollarıyla birlikte istişare toplantısı yaptı. Toplantıda teşkilat çalışmaları ve AK Parti tarafından yapılan kadın hakları ve fırsat eşitlikleriyle ilgili çalışmalar anlatıldı. Hacılar Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantının açılışında konuşan AK Parti Hacılar Kadın Kolları Başkanı Şerife Hökelek, şehir ve ülkede güzel hizmetlerden dolayı belediye başkanları, milletvekilleri, bakan ve Başbakana teşekkür ederek, “Ülkemizde büyük işler yapan başta başkanlarımıza, milletvekillerimize, bakanımıza ve Başbakanımıza destek olmalıyız ki ülkemiz daha çok refaha ulaşsın. Bunun için yapılacak seçime iyi hazırlanıyoruz” dedi. İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu, toplantının amacının teşkilat çalışmaları ve kadınlarla ilgili yapılan gelişmelerin paylaşılması olduğunu belirterek, nereden nereye gelindiğini anlattı.

14 Nisan 2010