KAYSERİ KADIN KOLLARI’NDAN BARO ZİYARETİ

KAYSERİ - AK PARTİ Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Pelin Gündeş Bakır, Avukatlar günü dolayısıyla Kayseri Baro'su nu ziyaret etti.

Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, "Avukatların ve yargı mensuplarının adalet için çalıştıklarını ve veballi bir iş yaptıklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti olarak yeni dönemde daha güçlü bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Belirli günlerde yapılan ziyaretlerimizde sorun ve çözüm önerileriyle ilgili notlar alıyoruz. Tüm teşkilat olarak bunların değerlendirmeleri yapıyor ve değerli Milletvekillerimize ulaştırıyoruz. Şehrimiz için önerilen her türlü fikre ve projeye sahip çıkıyor ve içinde yer almaya gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Pelin Gündeş Bakır ise Milletvekili adayı olarak ilk ziyaretini Kayseri Baro'suna yaptığını ve bu ziyarette Baro'nun taleplerini dinleme fırsatı bulduğunu belirterek "12 Haziran'da yapılacak seçimlerle birlikte seçilerek Milletvekili olmamız durumunda talepleri en hızlı şekilde değerlendirmeye çalışacağız" dedi. Baro Başkanı Murat Şirvanlı ise İstinaf mahkemelerinin Kayseri'de olmasının şehir için çok önemli olduğunu söyleyerek "İstinaf mahkemesinin Kayseri'de kurulmasını sağlayacak kurumların halkın nazarında da gereken yerini alacığını belirtti.

NİSAN 2011