KIRIKKALE KADIN KOLLARI’NDAN HASTANEDE YATAN YAŞLILARA ZİYARET…

Kırıkkale - AK Parti Kırıkkale İl Kadın Kolları, Yaşlılar Haftası nedeniyle hastanelerde yatan yaşlıları ziyaret etti. AK Partili Kadınlar, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Geriatri ve Fizik Tedavi Bölümü’nde yatmakta olan yaşlı hastaları ziyaret etti. İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin, onlarca hasta ile teker teker ilgilenerek sıkıntılarını dinledi. Kadın Kolları tarafından temin edilen hediye paketleri ve çiçekler hastalara dağıtıldı. Sürpriz ziyaret karşısında mutlu olan yaşlı hastalar, teşekkürlerini bildirdiler. Yine belirlenen ihtiyaç sahibi yalnız yaşayan yaşlılara hazırlanan küçük birer hediye ile yaşlı vatandaşların evlerine ziyaretler yapıldı ve yaşlılar günü kutlandı.

1 Mayıs 2010