KIRIKKALE’DE ÇEVRE FESTİVALİ KUTLANDI…

Kırıkkale - AK Parti Genel Merkezi tarafından Çevre Haftası münasebetiyle 81 ilde gerçekleştirilen Çevre Festivali Kırıkkale’de de kutlandı.

“En asli görevlerimizden biri…”

Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanı Özgül Arıca, yaptığı konuşmada “Çevre Festivali’nde daha temiz bir çevre için kaynaklarımızın israf edilmeden kullanılması maksadıyla bilinçli toplum oluşturmayı hedeflemekteyiz. Bu etkinliğimiz çevre bilincinin yerleştirilmesinin yanında teşkilatlar arası birlik ve beraberliği güçlendirmek, moral ve motivasyonu sağlamak bakımından yararlı olduğunu düşünmekteyiz. Bugünün güzelliklerini yarına taşıyabilmek, çocuklarımıza torunlarımıza daha güzel bir duygu bırakmak en asli görevlerimizden biridir” şeklinde konuştu. İl Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Pehlivanlı ise çevrenin önemine değinerek, Kırıkkale Belediyesi’nin geçtiğimiz 5 yılda çevreye yönelik yaptığı projelerle takdir topladığını söyledi.

8 Haziran 2009