KİLİS KADIN KOLLARI 8 MART’I KUTLADI

KİLİS - AK Parti Kilis İl Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir program düzenledi. İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Canan Ketrez, “Kadınımıza değer vermek, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kilis İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Toplum Merkezi’nde kutlama programı düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Canan Ketrez, “Kadınların, üretime ve yönetime katılma imkanına kavuştukları her ülkede, toplumsal gelişme çabalarında etkin ve çok önemli roller üstlendiğine tanık oluyoruz.Hiçbir ülkenin kadınların emeği ve katkısı olmadan sağlıklı bir şekilde gelişmesinin, kalkınmasının, demokratikleşmesinin mümkün olmadığını biliyoruz.  Günümüzde de kadınların, sosyal, ekonomik ve politik katkılarına her zamankinden fazla ihtiyaç duyulduğuna inanıyoruz. Kadınımıza değer vermek, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Unutulmaması gerekir ki kadın haklarıyla kadındır. Hakları hiçe sayılan kadın, kadınlık bilinci ve erdemi çürümüş bir toplumsal yozlaşmayı beraberinde getirir” diye konuştu.

Yapılan diğer konuşmaların ardından şiir ve müzik dinletisi yapıldı. Günün anısına 'Kadın ne ister 'adlı skeç sunuldu.

MART 2012