KİLİS KADIN KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

KİLİS – AK PARTİ Kilis Kadın Kolları 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.Hatice Canan Ketrez yeniden başkan seçildi

AK Parti Kilis Kadın Kollarının 3. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede tek aday olan Hatice Canan Ketrez yeniden başkan seçildi. Kilis Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen 3. olağan kongreye Kilis AK Parti Milletvekilleri A. Salih DAL, Doktor Fuat KARAKUŞ,Kilis AK Parti İl Başkanı Reşit Polat AK Parti Aydın Milletvekili Semiha ÖĞÜŞ, Kilis Belediye Başkanı Abdi BULUT, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE BaşkanI Hatice Kübra ÖZTÜRK, MKYK Üyesi Hülya DEMİR, ile çok sayıda partili katıldı. Başkanlığını AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öğüş’ün yaptığı divan kurulunun oluşturulmasının ardından tek adayla gidilen seçimde 600 delegenin oyunu alan mevcut başkan Hatice Canan Kertez, yeniden AK Parti Kilis Kadın Kolları başkanı oldu. Genel kurulda bir konuşma yapan Hatice Canan Ketrez, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Her zaman olduğu gibi, hiç ara vermeden başka bir şevk ve daha başka bir sevinçle çalışmaya devam edeceklerini belirten Ketrez, “AK Parti, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile her engeli aşmayı başarmıştır. Bende bu şerefli görevde bulunduğum süre içerisinde; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını, teşkilatımla birlikte yaptığımız çalışmalarla perçinlemeye çalıştım. Bizim siyasette bulunduğumuz süre içerisinde hesaplarımız değil, kendimize belirlediğimiz hedeflerimiz vardı. Bu hedefleri başarıya ulaştırabilmek için durmaksızın çalıştık. Milletin sözü, aklı ve vicdanı olmaya, yorulmadan, bıkmadan devam edeceğiz. Kilis’te birlik ve beraberliğin devamını sağlamak, bu ülkenin aydınlık yarınları için bitmek tükenmek bilmeyen heyecanla çalışan bir teşkilata sahibiz. Öncelikle kadınların ve dolayısıyla toplumun “Sosyal Refahını” yükseltmek, “Sosyal Adaleti” sağlamak adına yapılacak olan tüm çalışmalar bizim asli görev olacak” dedi. Yönetim kurulu ise şu üyelerden oluştu:

ŞUBAT 2012