KİLİS KADIN KOLLARI’NDAN DERNEK ZİYARETİ

KİLİS – AK PARTİ Kilis Kadın Kolları Başkanı Hatice Canan Ketrez ve yönetim kurulu üyeleri ‘Ne Olur Tut Ellerimi Eğitim Yardım Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği’ni” ziyaret etti. Başkan Ketrez, derneğe her konuda destek olacaklarını açıkladı. Aynı zamanda derneğin Denetleme Kurulu Başkanı seçildi.

Kilis’te kısa bir süre önce kuruluşunu tamamlayarak çalışmalarına başlayan ‘Ne Olur Tut Ellerimi Eğitim Yardım Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği ‘ni ziyaret eden Kilis AK Parti Kilis İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Canan Ketrez ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Derneğin amacının Kilis ve ilçelerinde yaşayanlara her anlamda  destek vermek olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Gül Seher Sevinç, “Başta kadın ve engelliler olmak üzere dezavantajlı kişi ve bireylerin kamusal hizmetlere erişiminin iyileştirilmesi, sosyal, ekonomik ve siyasal statülerinin yükseltilmesi, kadın, çocuk ve engelli haklarına ait ihlallere son verilmesi, eğitim, danışmanlık, proje geliştirme ve uygulama faaliyetlerinde bulunmak, ilgili kamu kurum ve kuruluşlar, üniversiteler ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapmak amacıyla derneği kurduk” dedi. Sevinç, dernek üyeleri ile üye olmayan insanlar arasında din, dil, mezhep, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeden sevgi ve hoşgörü ortamının artırılması ve beşeri münasebetlerin arttırılarak, dezavantajlı kişi ve gurupların toplumla kaynaşması için gerekli çalışmaları da yaptıklarını belirtti.

Kilis AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Canan Ketrez insanları daha üretken kılan ve daha örgütlü bir hale getiren derneğin çalışmalarına destek vereceklerini söyledi. Ketrez, dernek tarafından hazırlanacak olan özellikle engelliler ile ilgili projelerde de görev almak istediklerini belirtti.

ŞUBAT 2012