Kocasinan Mahallesi’ndeki tepkiyi haklı buluyoruz

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük, Edirne Belediyesi'nin Kocasinan Mahallesi'ndeki uygulamasına, çevreye ve yeşile duyarlı mahalle sakinleri tarafından gösterilen tepkileri haklı bulduğunu belirtti.

Yürük, yaptığı yazılı açıklamada, yeşile ve doğaya her zaman duyarlı ve saygılı olduklarını bildirdi.

Doğaya zarar verilmesine karşı olduklarını vurgulayan Yürük, şunları kaydetti:

"Edirne Belediyesi'nin Kocasinan Mahallesi'ndeki yeşil talanı ile ilgili yapmış olduğu yanlış uygulama neticesinde çevreye ve yeşile duyarlı mahalle sakinleri tarafından yapılmış olan tepkileri, yerinde ve haklı  buluyorum. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki Gezi Parkı eylemlerinde en çok tepki gösteren CHP'lilerden burunlarının dibindeki bu ağaç ve yeşil talanına duyarlı olmalarını beklediğimizi, şimdi saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyoruz. İstanbul için tepki koyanları, Edirne'deki yeşil talanı ile ilgilenmedikleri takdirde iki yüzlü ilan edeceğimizi, saygı ile duyuruyoruz."