KONYA KADIN KOLLARI KADIN ADAYLARLA

KONYA – AK PARTİ Konya Kadın Kolları Başkanı Hatice Müslümoğlu Yaz  ve Yürütme Kurulu Üyeleri AK Parti Konya  kadın milletvekili aday adaylarıyla bir tanışma kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltının açılışında bir konuşma yapan Ak Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Müslümoğlu Yaz, Kadın Kollarının göreve yeni geldiğini seçim dolayısıyla ısınmadan koşmaya başladıklarını belirterek, bu süreçte herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Toplantıya katılan tüm misafirlerin Anneler günün kutlayan Yaz, 12 Haziran akşamı daha coşkulu bir organizasyonda kutlama yapacaklarını dile getirdi.

Düzenlenen toplantıda söz alan bayan aday adayları, kendilerini böyle bir davette bir araya getiren Ak Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanına teşekkür ettiler. Bu organizasyonda olmaktan duydukları memnuniyeti belirten aday adayları,  aday olamasak da Ak Parti için çalışmaya her zaman hazırız, verilecek her görevi seve seve yerine getireceğiz dedi. Ak Parti Konya Milletvekili adayı eşleri de seçim sürecinde Kadın Kollarının çalışmalarının çok önemli olduğunu, erkeklerin gidemediği birçok noktaya kadınlar olarak ulaşmanın daha kolay olduğunu dile getirdi. Bu süreçte kadınlarımızdan fedakârlık beklediklerini belirten milletvekili eşleri, çocuklarımız için istikrarın sürmesi ve Türkiye’nin büyümesi bu hükümetin devamlılığı ile olacak dedi.

MAYIS 2011