Kuran kursları ziyareti

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan Kumçatı ve Araköy Kuran kurslarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Kumçatı beldesinde bulunan kız kuran kursunu ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan,  öğrencilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.Kuran kursu öğrencilerine çeşitli hediyeler ve Kuran-ı Kerimler dağıtan Başkan Atan, kursun eksikliklerini de en kısa sürede gidereceğini söyledi. Kur’an kursu hocası ile de uzun süre sohbet eden Başkan Atan,  Kur’an kurslarının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, dini eğitimin toplumda çok önemli olduğunu söyledi.

Kumçatı’dan sonra Araköy Köyünde bulunan kursa da ziyarette bulunan Başkan Atan, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak, kursta kullanılmak üzere gıda yardımında bulundu. Kurs öğrencilerine çeşitli kıyafetler de dağıtan Başkan Atan, kursiyerlere kırtasiye yardımında bulunacağını da söyledi. Kurs binasının harap halde olduğunu söyleyen Başkan Atan, binada tadilat yaptırma sözü verdi.

Kurs ziyareti sonrası açıklamada bulunan Başkan Atan şunları söyledi;

“Bizler inançlı gençlerin yetişmesine büyük önem vermekteyiz. Çünkü inançlı insanların toplumda daha yararlı olduğunu ve çevrelerine zararlı olmayacaklarını düşünüyoruz.

Çocuklarımızın,gençlerimizin bu denli dinlerine inançlarına bağlı olmaları bizleri sevindiriyor.Kuran kursu hocalarımızın da çocuklarımızın üzerinde emekleri büyüktür.Bizler de bu konuda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya ve desteklemeye hazırız.”