MANİSA KADIN KOLLARI BASIN AÇIKLAMASI (8 MART 2010)

Manisa - AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına erken başladı. Partili kadınların Öğretmen Evi’nde düzenledikleri öğle yemeğinin konukları arasında merkeze bağlı Ayvacık Köyü bayan muhtarı Berrin Akduman ile Gülbahçe Köyü bayan muhtarı Vicdan Gürsav da vardı. Bayan muhtarlar Akduman ve Gürsav’a AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtcu tarafından çiçek takdim edilerek, katılımları için kendilerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz haftalarda seçim startı veren AK Partili kadınlar çalışmalara devam ettiğini belirtirken Manisa yerelinde yeniden iktidar olmak için Manisa’ il bayanlara çağrıda bulunan Yoğurtçu “Önümüzdeki genel seçimlerde daha çok bayan muhtarımızın, daha çok belediye ve İl Genel Meclis üyemizin çıkmasını istiyoruz. Bunun için bayanlarımızı siyaset yapmaya çağırıyoruz. Hangi parti olursa olsun siyasete girsinler biz AK Partili bayanlar olarak öncelikli hedefimiz Manisa’dan bir bayan milletvekili çıkarmak bunun da başarmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Yoğurtçu’nun açıklamasının ardından AK Partili bayanlar kendilerini sahneye atarak bol bol oynadılar. Seslendirilen şarkılar eşliğinde sahneden inmeyen AK Partili bayanlar önümüzdeki siyasi çalışmalar öncesinde moral depoladılar.

10 Mart 2010