MANİSA KADIN KOLLARI, MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

Manisa - AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtcu ve yönetim kurulu üyeleri Şehitler mahallesinde oturan Nurcan Silistireli’nin eviyi evinde ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili konuşan Yoğurtcu “Bilindiği gibi biz her zaman mahalle ziyaretlerimizi aralıksız yapıyoruz. Bugün buraya Nurcan hanımın davetiyle geldik. Bizim için kimin ne olduğu önemli değil, insan olması önemli (Yaratılanı severiz yaradan dan ötürü) felsefemiz budur ve bu olacaktır. Nurcan Silistireli “Manisa Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtcu ve yönetiminin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, şimdiye kadar hiçbir siyasi parti bizleri önemseyerek ne evimizi ziyaret etti ne de mahallemizi. Sizlerin bizlerin evine gelmesi, bizleri önemsediğinizi gösteriyor. Başbakanımızın romanlarla yaptığı toplantı bizleri ayrıca çok memnun etti. Bizde bu ülkede yaşıyoruz. Bizde bu ülkenin vatandaşıyız. Her vatandaş gibi aynı havayı, aynı suyu paylaşıyoruz. Varlığımızın fark edilmesi bizleri memnun etti. Biz yıllardır Manisa’ da eski adıyla Saz mahalle, şimdiki adıyla Şehitler mahallesinde Türk – Roman hep birlikte yaşadık ve hala birlikte yaşıyoruz. Aramızda hiçbir sorun olmadan yaşıyoruz. Sizleri aramızda görmekten gerçekten çok mutlu olduk” dedi.

14 Nisan 2010