MANİSA KADIN KOLLARI’NDAN BEDENSEL ENGELLİLERE ZİYARET…

Manisa - AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Bedensel Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu. İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, kadın kolları üyeleri ile birlikte Bedensel Engelliler Derneği’nin yeni yönetimini ziyaret ederek yeni dönemde başarı dileklerini sundu.  Yoğurtçu, her zaman engellilerin yanında olduklarını ve yaşanan sorunları en asgariye indirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, “Her insan birer engelli adayı. Sağlam insanlar kadar engellilerinde yaşam hakkı var. Engelliler bizim başımızın tacıdır. Her zaman desteğimizi sürdürmüşüzdür. AK Parti Hükümeti de engelliler için yaptığı projeleri hayata geçirerek engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşaması ve eğitim almasını sağlamıştır. Engellilerle ortak projeler yapmak onlarla el ele olduğumuzu her zaman hissettirmek istiyoruz.”diye konuştu. Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, AK Parti kadınların yaptıkları ziyaretten son derece mutlu olduklarını vurgulayarak, desteklerini her zaman hissettikleri bayanların bundan sonraki süreçte de birlikte projeler yapmak istediklerini ifade etti. Müzeyyen Yoğurtçu’nun Manisa’da bedensel engelliler festivali fikrini olumlu karşılayan Yasemin Yıldız, diğer engelli kuruluşlarıyla projeyi geliştirerek ortak bir festival çalışmasının içinde olacaklarını dile getirdi.

9 Nisan 2010