MANİSA KADIN KOLLARI’NDAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET…

Manisa – AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, Kadın Kolları üyeleri ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Ammar Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başhekim Ammar Hekimoğlu’nu makamında ziyaret eden Müzeyyen Yoğurtçu, 14 Mart tıp Bayramını kutladı. Ayrıca ağız ve diş sağlığı başhekimliği görevinin de hayırlı olmasını dileyen Yoğurtçu, “Ammar Hekimoğlu arkadaşımız yeni görevine yeni atandı. Kendisine başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum adına başarılarınızın devamını diliyoruz. Tıp bayramını kutluyoruz. İnşallah daha geniş mekanlarda hizmetlerinize devam edersiniz. Biz mümkün olduğunca arkadaşlarımız ile birlikte doğru hizmet edenlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Sizler Manisa’ya çok güzel hizmetler veriyorsunuz ve vermeye de devam edeceksiniz. Sizlere başarılar diliyorum” dedi. İl Parti Kadın Kolları Başkanı Yoğurtçu ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, “bugün sizleri böyle küçük bir mekanda ağırladık. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha geniş, daha güzel bir mekanda ağırlarız. Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

17 Mart 2010