MANİSA KADIN KOLLARINDAN MUHTAR ZİYARETLERİ…

Manisa – AK Parti Manisa İl Kadın Kolu Başkanı Yoğurtçu ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç ve 50. Yıl Mahalle Muhtarı Şenol Göçmen’i ziyaret ettiler. İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, yönetimiyle birlikte Fevzi Çakmak Mahallesine taziye ziyaretinde bulundular. Taziyenin akabinde Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç ve 50. Yıl Mahalle Muhtarı Şenol Göçmen’i ziyaret ettiler. Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç’la yapılan görüşmede mahallenin çeşitli sorunlarından konuşuldu; fikir alış verişinde bulunuldu. 50. Yıl Mahalle Muhtarı Şenol Göçmen ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

“Önemli Olan Halkla Birlikte Olmak”

Ziyaretlerle ilgili bir konuşma yapan Başkan Yoğurtçu, “Biz sadece seçim döneminde değil her zaman halkımızla iç içeyiz.  Önemli olan halkla birlikte olup halkın sorunlarını dinlemek. Bizde gelerek muhtarlar aracılığı ile gerek mahallelere inerek halkımızla birlikte oluyoruz” dedi.

17 Mart 2010