Manisa Kadın Kolları‘ndan Sağlık-Sen’e ziyaret

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, Tıp Bayram sebebiyle Sağlık-Sen Kadın Birimini ziyaret etti.

Sağlık Sen Kadın Birimi’ne Tıp Bayramı ziyaretinde, AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtcu, “Bu anlamlı günde, sizleri ziyaret etmek ve Tıp Bayram’ınızı kutlamak istiyoruz. Kadın her yerde kadındır. Kadınlar her zaman birbirlerine destek olmalı. Toplumların en sıkıntılı anlarında yine kadınların önemli roller üstlendiği görülmektedir. Kadınlar; nezaket, şefkat, incelik, duygusallık, hassasiyet yönlerinden güçlü oluşlarıyla yaşamı anlamlandırırlar” dedi.

Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanı Emel Aykır da “Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadığınız için AK Parti’li kadınlara teşekkür ederim. Özveriyle çalışan Kadın Kolları üyeleri ile gurur duyuyoruz. Sağlık alanında çalışanların Yüzde 80’ni  bayan. Mania’da 2100 Sağlık-Sen ve 8 Bin de Memur-Sen üyemiz var. Mesleğimizi zor şartlar altında yapıyoruz. Her anlamda desteğe ihtiyacımız var. Ebe, hemşire ve memura ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.