MARAŞ KADIN KOLLARI’NDAN HUZUREVİ ZİYARETİ

KAHRAMANMARAŞ – AKPARTİ Kahramanmaraş kadın kolları yönetimi Yaşlılara saygı haftası münasebetiyle Huzurevine ziyarette bulundular.

AK PARTİ Kahramanmaraş kadın kolları yönetimi Yaşlılara saygı haftası münasebetiyle Huzurevine ziyarette bulundular.

Ziyaret sırasında yaşlılarımızla yakından ilgilenerek, sıkıntı ve dileklerini dinleyen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Nursel REYHANLIOĞLU yaptığı açıklama da; “Yaşlılarımızın toplumun çocukları kadar değerli olduklarını ve geleceğimize sahip çıktığımız gibi geçmişimize sahip çıkmamız gerektiğini unutmamalıyız. Ömürlerini çocukları, aileleri ve toplum için çalışmakla geçirmiş yaşlılarımızın artık bakıma ve sevgiyi ihtiyaç duydukları hayatlarının ikinci çocukluk zamanlarında yalnız bırakmayarak onlara olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemeye çalışmalıyız. Ömürlerinin son zamanlarında artık çocuklarının çocukları olan yaşlılarımızın, aile sıcaklığından ayırmadan toplumda aktif olarak kalmaları için onları yalnız bırakmamalıyız. Unutmayalım ki her insanın ömründe bir yaşlılık zamanı olabilir. Bunu unutmadan yaşlılarımıza sahip çıkalım. Çeşitli nedenlerden dolayı çocuklarının yakınlarının bakamadığı yaşlılarımızın devlet olarak bakımlarını biz karşılıyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Nisan 2011