MARAŞ KADIN KOLLARI’NDAN VALİLİK ZİYARETİ

KAHRAMANMARAŞ - AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nursel REYHANLIOĞLU Kadın Kolları Teşkilatı ile birlikte Kahramanmaraş Valiliği’ne yeni atanan Şükrü KOCATEPE’ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali KOCATEPE, ziyarette bulunan ve gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgiler veren heyete, duyduğu memnuniyeti dile getirerek“Kahramanmaraş ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesi ben hizmet için geldim. Burada devletimizi temsil edeceğim ve Kahramanmaraş’a hizmet edeceğim. İşimiz Kahramanmaraş’ın sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm bulmak. Bunun için buraya görevlendirildik. Kahramanmaraş’a atanmam nedeniyle beni ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

Nisan 2011