Mardin’in ilçelerine AK Kadınlar Ormanı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen '81 ile 81 Ak Orman' projesi kapsamında 81 ilde fidan dikimi yapıldı.

Bu projeden ilham alan AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanlığı, Mardin'de her ilçede bir orman oluşturma kararı aldı. AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış ve ekibi, ilk olarak Dargeçit ilçesinde karar kıldı. Mazıdağı Orman Müdürlüğü tarafından tahsis edilen 200 fidan, Başkan Alkış ve ekibi tarafından ekildi. Başkan Alkış ve ekibine, Dargeçit'teki gönüllü hanımlar da eşlik etti.

Her türlü fedakarlığı göze alarak,her koşulda siyaset yapmaya kendini adamış AK Partili kadınlar,arkalarında güzel bir eser bırakmanın mutluluğuyla ormandan ayrıldılar. Fidan dikiminin ardından Dargeçit İlçe Başkanlığı ziyaret edildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış, "Bundan sonra sırasıyla bütün ilçelere gideceğiz. Amacımız sadece Mardin merkezde değil, İlçelerde de güzel eserler bırakmaktır." dedi.