MARDİN KADIN KOLLARI’NDAN ERCİŞ’E DESTEK

MARDİN – AK PARTİ Mardin  Kadın Kolları Van’ın Erciş ilçesi ve kırsalına yardım amacıyla üyeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da desteği ile hazırladıkları kolileri bölgeye ulaştı.

Mardinli kadınların battaniye, kışlık giysi, erzak, bebek maması, bebek bezi ve katalitik soba gibi malzemelerden oluşan desteklerini  bizzat kendi elleri ile taşıyıp getirmeleri ve paketleyerek Erciş’deki kardeşlerine göndermeleri duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Ak Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış üyeleri ve çeşitli kadın sivil toplum kuruluşlarının ve düşünce platformlarının destekleri ile toplanan yardımları hazırlarken duygu dolu anlar yaşadıklarını Van Erciş Ak Parti Kadın Kolları ile koordineli olarak yapılan bu yardımların süreceğini ifade etti.

KASIM 2011