MERAL BOZOĞLU YENİDEN KÜTAHYA KADIN KOLU BAŞKANI…

Kütahya - AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları 2.Olağan Kongresi Belediye Kültür Sarayı Nikah Salonunda büyük çoşku ve halkın yoğun ilgisiyle yapıldı. Tek liste ile seçime giren  Meral BOZOĞLU ve 40 kişilik yönetim kurulu üyeleri, 477 delegeden 332 delegenin oy kullanması sonucu  332 geçerli oy ile  seçildi.

Kütahya - AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları 2.Olağan Kongresi Belediye Kültür Sarayı Nikah Salonunda büyük çoşku ve halkın yoğun ilgisiyle yapıldı. Tek liste ile seçime giren  Meral BOZOĞLU ve 40 kişilik yönetim kurulu üyeleri, 477 delegeden 332 delegenin oy kullanması sonucu  332 geçerli oy ile  seçildi. AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları 2.Olağan Kongresine, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Mine LÖK BEYAZ, Kadın Kolları MKYK Üyesi Necla AKI, Kütahya Milletvekilleri Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilim, Teknoloji Komisyonu Başkanı Dr. Soner AKSOY, Doç.Dr.İsmail Hakkı BİÇER, Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü H.Fehmi KİNAY, 22.Dönem Kütahya Milletvekili Alaettin GÜVEN ve eşleri, AK Parti Kütahya İl Başkanı M.Şükrü NAZLI ve eşi,  İl Yönetim Kurulu üyeleri ve eşleri, Kütahya İl Belediye Başkanı eşi Zafer İÇA, İl Belediye Başkan Vekili Nejat ÖZTURAN ve İl Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Kamil SARAÇOĞLU ve İl Genel Meclis Üyeleri,  İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Çaylar BAYIRCI ve üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Mehmet SAVURGAN ve eşi, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve eşleri, İlçe ve Belde Başkanları,  eşleri ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve eşleri,  İlçe ve Belde Kadın Kolları Başkan ve üyeleri, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve delegeleri, mahalle temsilcileri, çok sayıda AK Parti üyesi ile Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, mahalle muhtarları ve büyük halk kitlesi katılımı ile gerçekleştirildi.

31 Mart 2008