MERSİN KADIN KOLLARI’NDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI…

Mersin - AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı F. Tansel Gürel ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Mayıs 2009 tarihinde Zübeyde Hanım anıtı önünde bir basın açıklaması yaparak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladılar. Başkan Gürel açıklamasında, “Hepiniz adına tüm dünya annelerinin, bu günün ve yarının fedakar annelerinin, içleri yanan bir daha dünya gözü ile göremeyecekleri evlatlarının özlemleri ile gönülleri kavrulan hüzünlü annelerimizin ve evlatlarını bu vatan için şehit vermiş annelerimizin anneler gününü kutluyorum ve önlerinde saygıyla eğiliyorum” dedi. Ayrıca Anneler Günü nedeniyle Mersin İl Kadın Kolları, Mersin Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesi’ni de ziyaret ederek yeni doğan bebeklere ve annelere hediyeler verdiler. Bir kutlama da tertip eden kadın kollarının organizasyonuna, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül, AK Parti Mersin İl Başkanı Abdullah Altın, İl Kadın Kolları Başkanı F. Tansel Gürel, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Lütfi Parıltı da katılmışlardır.

14 Mayıs 2009