MERSİN KADIN KOLLARI’NDAN HEMŞİRELERE ZİYARET…

Mersin - AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı F. Tansel Gürel ve yönetim kurulu üyeleri Dünya Hemşireler Günü nedeniyle Mersin Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hemşirelerini ziyaret ederek günlerini kutladılar. Başhemşire Safiye Değer, sağlık hizmetlerinin sürekli dengeli ve kaliteli düzeyde verilmesinde bir ekip çalışması olduğunu, hemşirelerin bu ekibin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarından biri olduğunu dile getirdi. Başkan F. Tansel Gürel ise yaptığı açıklamada; hemşireliğin, birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle sağlanması, hizmetlerini kalite güvencesiyle yerine getiren kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

2 Haziran 2010