MUĞLA KADIN KOLLARI’NDAN ENGELLİLER YARARINA KERMES…

Muğla - AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanlığı engelliler yararına düzenlediği kermese Muğlalılar büyük ilgi gösterdi. Perşembe pazarı girişinde düzenlenen kermese AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Yelda Erol Gökcan ve kadın kolları üyeleri katıldı. AK Parti Muğla il Başkanı Akça, engelli vatandaşlara destek için kadın kolları başkanlığını tebrik ederek şunları söyledi; “İl Kadın Kolları başkanlığımız engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye almak için bir kermes düzenlediler. Ak Parti döneminde engelli vatandaşlarımızla ilgili gerek yasal çalışmalar gerekse uygulamada birçok adım atıldı ve bu çalışmaların devamı da hala yapılıyor. tabiî ki özürlülere toplum olarak destek olmalıyız. Kadın kolları başkanlığımızı da tebrik ediyorum” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Gökcan, kadın kolları başkanlığının düzenlediği kermesle engelli vatandaşlarımıza destek vererek yardımda bulunduklarını, kermese olan ilginin yoğun olduğunu belirterek şunları kaydetti; “Engelliler yararına yapmış olduğumuz kermese Muğla halkı yoğun ilgi gösterdi. Amacımız engelli arkadaşlarımıza daha fazla özgürlük sağlamak. Bu kermesten topladığımız gelirle akülü tekerlekli sandalye almayı düşünüyoruz. Kermesimize destek veren Muğla halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

22 Ekim 2009