NİĞDE KADIN KOLLARI AŞURE DAĞITTI

NİĞDE – AK PARTİ Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ve yönetimi Niğde halkına aşure ikramında bulundu.

AK PARTİ Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ve yönetimi vatandaşlara kendi elleriyle ikramda bulunan  ATICI; Peygamber Efendimiz hadisi şeriflerinde muharrem ayını en çok sevdiği ay olarak belirtmiştir. Bütün semavi dinlerde muharrem ayı ve aşure günü çok önemlidir. Aşure gününün son günlerini yaşarken bizde AK PARTİ Kadın Kolları olarak böyle anlamlı günü uğurlamak istedik. Aşure Günü hayatın gidişatı açısından önem arz eden bir gündür. Milletimiz, asırlardır sürdürdüğü gelenekle bugün de 'farklılıkların ahenk içindeki ortak tada katkı sağlamaları, 'birlik' gibi kültürümüzün özünde hep var olan güzellikleri devam ettirme bilinciyle birbirinden farklı tatları aynı kazanda kaynatıp, aşure aşı yapmaya, birlikte yaşamanın sembolünü tadarken muhabbeti paylaşmaya devam etmektedir. Bu düşünce ve duygularla şefkatin, merhametin, güzelliğin dorukta olduğu aylardan biri olan bu mübarek ayı bizlere görmeyi nasip ettiği için Allah'a hamd ve senalar ediyoruz.    Bugün Aşure Günü vesilesiyle bir aradayız. Her zaman el ele, gönül gönüle olacağız. AK PARTİMİZDE başlayan kongre sürecinde Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘ nın liderliğinde ve izinde lider ülke Türkiye hedefinde koşarken, böylesi seçkin günlerin hürmetine Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın temennisinde bulunuyorum. ..diye konuştu.

ARALIK 2011