NİĞDE KADIN KOLLARI YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

NİĞDE – AK Parti Niğde İl Kadın Kolları 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası sebebiyle Bor ilçesinde bulunan Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ak Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanı  Emine Atıcı  ve üyeleri  huzurevinde bulunan yaşlılarımızla tek tek sohbet edip her yaşanmış bir ömrün hikayelerini dinlediler. Ziyaretleriyle gönüllerini alıp, ihtiyaçlarını not aldılar. Bugün ve geçmiş arasında köprü olan yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını,  her insanın bir gün yaşlanacağını dile getirerek yaşlılarımıza saygının sadece bu hafta ile sınırlı kalmamasını söylediler. Ziyaretten hoşnut kalan huzurevi sakinleri  her zaman ziyaret edilip hatırlanmalarını istediler. Hoş sohbetlerin ve diyalogların geçtiği günde AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı; Hükümetimizin sosyal devlet ilkesini yerine getirerek yaşlılarımızın sorunlarıyla ilgili çözümler bulup, devletimizin ve milletimizin şefkatli ve merhametli kollarını yediden yetmişe hayatını bizlere adayan yaşlılarımıza açtıklarını söylediler. Tüm yaşlılarımızın sağlıklı, uzun ömürler geçirmelerini dileyerek Yaşlılara Saygı Haftasını Kutladılar.

MART 2012