NİĞDE KADIN KOLLARI’NDA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

NİĞDE – AK PARTİ Niğde Kadın Kolları Başkanı Emine ATICI ve kadın kolları yönetimi Hakkari’de meydana gelen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden SERKAN  DUMAN’ ın ailesini ziyaret etti.

Emine ATICI: ''Şehidimiz Serkan Duman, aziz vatanı bölmek isteyen yasa dışı güçlerin etkisiz hale getirilmesi için verilen kararlı mücadelede üzerine düşen görevleri büyük gayret göstererek, kahramanca yerine getirmiş ve şehit olmuştur. İçimizdeki ve dışımızdaki hainlere bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ki şehitlerimizin  kanlarıyla çizilen kutsal vatanımızı bölmeye, kimsenin gücü, asla yetmeyecektir'' dedi.

Acınızı unutturamayız ama acınızı paylaşıyoruz diyerek sözlerine devam eden ATICI :" Herhangi bir istek ya da sıkıntılarının olması halinde bir evlat, bir kardeş gibi her zaman yardıma hazır olduklarını belirterek "Tüm şehitlerimiz bizlerin ağabeyleri ve kardeşleri, sizlerde bizlere emanetsiniz. Çocuklarımıza da Allah zihin açıklığı versin ve vatan millete hayırlı evlatlar olsunlar. Bizler sadece dua edebiliyoruz sizler için Allah tekrar sabır versin, Allah hepimizi şehitlerimizin şefaatine nail  etsin şeklinde konuştu..

AĞUSTOS 2011