NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN, KADIN KOLLARI’NA TEŞEKKÜR…

Nevşehir - AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları ve yönetimi, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e makamında “Hayırlı olsun” ziyaretine gitti.

Nevşehir - AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları ve yönetimi, 24 Bin oyla yeniden Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Hasan Ünver’e makamında “Hayırlı olsun” ziyaretine gitti. Ziyarette başta AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı’ Hacer Başgelen namında tüm AK Parti’li hanımlara teşekkür eden Başkan Hasan Ünver, Nevşehir’in genç Kadın Kolları Başkanı için ise “Bu genç yaşında bu başarıya imza attı” diyerek kendisine övgüde bulundu ve çalışmalarından ötürü teşekkür ve tebrik etti. İl Kadın Kolları Başkanı Başgelen ise görüşmede “sizi tebrik ediyor ve bu teşekkürünüzü kar kış demeden gecesini gündüzüne katan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Nevşehir’li kadınlarımız adına kabul ediyorum” dedi.

10 Nisan 2009