Nevşehir’de ‘‘AK Kadınlar Ormanı’’ oluşturuldu

Nevşehir'de ''81 il de, 81 AK Kadınlar Ormanı'' projesi kapsamında, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve partili kadınlar fidan dikti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen proje çerçevesinde Göre beldesi çıkışındaki ağaçlandırma alanındaki fidan dikim törenine, AK Parti Milletvekilleri, Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Efe, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, belediye başkanları ve çok sayıda partili kadın katıldı.

Etkinlikte konuşan İl Başkanı Sunar, AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen 81 il' de 81 AK Kadınlar Ormanı oluşturulmasına yönelik çalışmalarda bu yıl sonuna kadar, AK Parti'ye üye 7 bin kadın adına 7 bin fidanın toprakla buluşturulmasının planlandığını belirtti.

Konuşmaların ardından partililer çam fidanlarını toprakla buluşturdu.