Öğretmenler unutulmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü unutmayan AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanlığı, Öğretmenler Günü’nü karanfiller dağıtarak kutladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ı makamında ziyaret eden İl Kadın Kolları  Başkanı Hatice Atan ve ekibi, Arslan’a ve tüm Milli Eğitim personeline karanfil takdim etti. Öğretmenler günü münasebetiyle bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Kadın Kolları Teşkilatı, daha sonra çeşitli okulları ziyaret etti. Gittikleri okullarda öğretmenlere karanfil dağıtan  Başkan Atan ve  ekibi,  öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yaparak, bu önemli günde öğretmenlerin yanında olmak istediklerini söylediler.

Başkanı Hatice Atan; ‘‘Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek ve 24 Kasım da öğretmenlerin en mutlu günü diye düşünüyorum. Her 24 Kasım’da benzer etkinliklerimiz oluyor. Teşkilatımızda yer alan arkadaşlarım başta Milli Eğitim olmak üzere birçok okulu ziyaret edip öğretmenlere karanfil dağıtıp öğretmenler gününü kutluyorlar. Bizler, öğretmenlerimizin hep yanında olduğumuz mesajını vermek istedik. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.