Okul Öncesi Eğitim Şenliği

AK Parti Ferizli İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşariye Döner ve yönetim kurulu üyeleri, Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliği etkinliğine katıldı.

Her yıl mayıs ayının sonunda ilçe genelinde düzenlenen okul öncesi eğitim öğrencileri, öğretmenleri idare kadroları ve velilerin katılımıyla gerçekleşen Okul Öncesi Eğitim Şenliği bu yıl da coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selami Çiçek,  tüm okul İdarecileri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Ferizli İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşariye Döner ve ekibi de, şenlikte çocuklarla buluştu.

Ferizli Belediyesi – Ferizli Emniyet Amirliği arasında yapılan yürüyüşte, çocuklarla birlikte kortej yürüyüşü yaptı.

Çok sayıda  velinin katıldığı şenlik sonrası, velilerle sohbet eden İlçe Kadın Kolları ekibi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Çocukların eğitiminde öğrenci-öğretmen-veli üçgeni içinde önemli rol oynayan anneleri, emeklerinden dolayı kutladı. Bu yıl okul öncesi eğitimi tamamlayan ve 2013-2014 yılında ilkokula başlayacak öğrencileri tebrik etti.