Osmaniye Kadın Kolları‘ndan Suriyelilere yardım

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Yılmazer, "Osmaniyeliler yardım kampanyasına büyük destek verdi" dedi.

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları tarafından, ''Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye'' kampanyası kapsamında, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Cevdetiye'deki konaklama tesisinde kalan Suriyeliler için battaniye ve giyecek yardımı toplandı.

Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Yılmazer, yardımların teslimi sırasında, sığınmacılar için iki ay süren yardım kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Yardım malzemelerinin içerisinde halı, battaniye ve giyecekler olduğunu ifade eden Yılmazer, şunları kaydetti:

''Suriyeli sığınmacı kardeşlerimiz Osmaniye'ye geldikten sonra onlar için çeşitli çalışmalar yaptık. Bu anlamda son olarak iki ay süren bir çalışma sonucunda bir kamyon, çeşitli yardım malzemelerini onlara dağıtmak üzere konaklama tesisi müdürümüze teslim ediyoruz. Osmaniyeliler yardım kampanyasına büyük destek verdi. İnşallah bu yardım malzemeleri sığınmacı kardeşlerimizin yaralarına merhem olur. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizin hayrını kabul etsin. Çorbada bir kaşık da bizim tuzumuz varsa ne mutlu bize.''

Daha sonra kadın kolları üyeleri, yardım malzemelerini kamyondan indirerek, konaklama tesisi yetkililerine teslim etti.