OSMANİYE KADIN KOLLARI ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

OSMANİYE - AK PARTİ Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladılar.

Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Yılmazer ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye’deki okulları gezerek öğretmenlerin gününü kutladılar. İlk olarak Saimbey İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden AK Partili bayanlar, burada öğretmenlere çiçek ve kalem hediye etti.  Öğretmenler Günü’nü kutlayan Zekiye Yılmazer; “Başöğretmen ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diyerek, öğretmenlerin ülkemiz için önemini belirtmiştir. Türk milleti Başöğretmen Atatürk’ten çok şeyler öğrendi. Bugün Öğretmenler Günü. Gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Geleceğimizin çocuklarını yarınlara hazırlamak sorumluluğunu verdiğimiz öğretmenlerimizin hakkı büyüktür. 365 günde sadece bir kere sizleri hatırlamak yetmez biliyorum. Sizler baş tacımızsınız. Bizleri bugünlere getiren sizlersiniz. Sizlere minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahrete göç etmiş tüm öğretmenlerimize de Rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Başkan Yılmazer ve beraberindeki bayanlar daha sonra Salih Bahçeli ve Cebelibereket İlköğretim Okullarını da ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutlayıp, onlara da çiçek ve kalem hediye ettiler.

ARALIK 2011