RİZE KADIN KOLLARI’NDAN ANLAMLI ZİYARETLER

RİZE- AK PARTİ Rize Kadın Kolları her bayram düzenlemiş oldukları hastane ve çocuk esirgeme yurdu ziyaretlerine bu bayram da devam etti.

AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak 82. Yıl Devlet  hastanesinin servislerinde yatan hasta ve refakatçileri ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajını ve geçmiş olsun dileklerini belirttiler. Hastane ziyaretlerinin ardından Rize’deki Atatürk Çocuk Esirgeme Yurdu’nda bulunan çocukları ziyaret eden Kadın kolları, buradaki çocuklarla sohbet ederek çikolata ve meyve suyu ikramında bulundu.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, her bayramda yapmış oldukları hastane ve çocuk esirgeme yurdu ziyaretlerine bu bayram da devam ettiklerini belirterek, “Hastanelerdeki hastalarımızla sohbet ederek sıkıntılarının olup olmadığını sorduk. Çocuk esirgeme yurdunda bulunan çocuklarımızı da bayramda yalnız bırakmayarak bir nebze de olsa yüzlerini güldürdük” dedi.

Kasım 2010