RİZE KADIN KOLLARI’NDAN ÇOCUKLAR İÇİN KERMES

RİZE – AK PARTİ Rize Kadın Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde yardıma muhtaç çocuklara giyecek yardımı yapmak adına kermes düzenledi.

Rize Belediye Parkında düzenlenen kermesin açılışına, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, Belediye Başkanı Halil Bakırcının  eşi Reyhan Bakırcı, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, İyidere İlçe Başkanı Sabit Karafazlı, AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayları Mehmet Karaca, Sebahat Çakır ve kadın kolları yönetim kurulu katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ”bir hafta sürecek kermeste elde edilen tüm gelirin yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçları için kullanılacağını” ifade etti.  Çocuklar için düzenlenen kermes bir hafta daha açık kalacak.

NİSAN 2011