Sakarya İlçe Başkanları Toplantısı

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları’nın her ay ayrı bir ilçede gerçekleştirdiği İlçe Başkanları Toplantısı bu ay Hendek ilçesinde yapıldı.

Toplantı, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Dursun ve ekibinin ev sahipliğinde Hendek’te gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, hem yerel hem de genel seçimlerde kadınların ve dolayısıyla kadın kollarının çalışmalarının önemine değindi. Hendek’te,  belediye ve teşkilatlar arasındaki uyumlu ilişkilerin, hizmete de yansıdığını bu yolla başarılarının arttığını söyledi.

Toplantıya misafir olarak katılan, SANKO Holding Genel Müdürü Abdulkadir Konukoğlu ise şirketinin kuruluş süreci ve gelişimi hakkında bilgiler verdi.  İkisinin de Gaziantepli olması sebebiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile geçmişte birlikte çalıştıklarını belirterek geçmişten anekdotlar aktardı. Fatma Şahin’in AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ve ardından Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlerine gelmesinin ardından, devam eden başarılı çalışmalarını takip ettiğinin altını çizdi.

Sakarya’nın 16 ilçesinden gelen İlçe Kadın Kolları Başkanları ile hem yerel hem de genel siyasetle ilgili istişarede bulunan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, ilçe teşkilatlanmaları ve yereldeki çalışmalarla ilgili her ilçenin faaliyet raporlarını inceledi.

Toplantının ardından, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Hendek’te Turanlar Mahallesinde ev toplantısına katıldı.