Sakarya Kadın Kolları‘ndan onkoloji servisi ziyareti

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve ekibi, Kanser Haftası sebebiyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Onkoloji servisinde tedavi gören hastalarla bir araya gelen AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, ziyaret sırasında hastalığın evreleri ve tedavi aşamaları konusunda bilgi alarak, hastalara acil şifalar diledi. Ayrıca, hastane ziyareti sırasında kendisine ulaşan hastaların sorunlarını not etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlıkla ilgili çalışmaları ve hastanedeki memnuniyetini dile getiren yaşlı bir kadın ve Ebru Kavasoğlu arasında duygulu anlar yaşadı.
“Biz eskiden hastane önlerinde sıra beklerdik, muayene olsak bile ilaçları alamazdık, paramız yetişmezdi, şimdi buralarda hiç para vermeden rahatça tedavi oluyoruz” diyen yaşlı kadın, “Allah başbakana güç kuvvet versin, dualarımız sizlerle” şeklinde konuştu.

Hasta ziyaretlerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Bayar'dan hastalar hakkında bilgi alan Ebru Kavasoğlu  sonrasında Sağlık Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek hastaneden ayrıldı.