Seçimin gizli kahramanlarıyız

Karaman AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında mahalle çalışmalarına hız verdi.

Şimşek; ‘’Mahalle yönetimlerinin daha aktif hale gelmesine ve üye kayıtlarımızı arttırmaya devam ediyoruz. Mahalle yönetimlerimiz aracılığıyla yaptığımız ev ziyaretlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Belediye başkanımızın eşi Sayın Hilal Uğurlu Hanımefendinin de bizlere eşlik ettiği ev toplantılarında AK Parti hükümetinin ve belediyemizin yaptığı hizmetleri kadınlarımızla paylaşıyoruz.

Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak durmadan, dinlenmeden, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alarak, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her an seçim olacakmış gibi çalışan, gece gündüz demeden ev ev mahalle mahalle hizmet eden, seçimin gizli kahramanlarıyız. Bizler elimizden geldiğince partimizin başarısı için çalışıyoruz. Bugüne kadar elde edilen başarılarda hanımların çok büyük bir rolü var.’’