Şehit Aileleri İle Yemek

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un da katılımıyla düzenlemiş oldukları etkinlikle Sakarya’nın ilçelerinden gelen şehit ve gazi yakınları ile bir araya geldi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, ilçe kadın kolları başkan ve yönetimlerinin de katıldığı yemek Ormanpark’ta gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Ebru Kavasoğlu, “Başımızın tacı annelerimizdir, anne olmak kutsaldır, şehit annesi olmak ise bambaşkadır. ” dedi ve devam etti;

“Şehit aileleri bize vatanları uğruna görevleri başında can veren şehitlerimizin emanetidir. Şehit aileleri ve gazilerin toplumun en değerli insanları olduğunu ve  şehit yakınları ve gazilerin bizlere emanet olduğunu biliyoruz. Bugün sizlerle bir kez daha beraber olduk. Belki acılarınızı bir kez daha tazelediniz ama şunu unutmayın ki, sizin acılarınıza ve sizin duygularınıza ortak olduk. Çünkü biz biliyoruz ki ateş yalnızca düştüğü yeri yakmıyor; sizlerin acıları bizlerin de acısıdır, bu ateş hepimizi yakıyor”

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise şehit ailelerine çözüm süreci ve sürecin getirileri hakkında bilgi verdi.

Şehit yakınları ile ilgili yasal düzenlemeler ve kendilerine bağlanan maaşlar hakkında veriler paylaşan Yavuz, ardından şehit aileleri ile bire bir görüşmeler yaparak öneri ve görüş aldı.