Şehit annesine ziyaret

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları, Anneler Günü münasebetiyle Hakkari'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Bilal Akgün'ün annesini ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu ve yönetim kurulu Üyeleri, Anneler Günü münasebetiyle  geçtiğimiz yıl Hakkari'nin Şemdinli  ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Jandarma  Uzman Çavuş Bilal Akgün'ün annesini Merkeze bağlı Dereli Köyü'ndeki evinde ziyaret etti.

Acılı anne,  "Bilal en büyük oğlumdu. Onun sevgisi bende başkaydı. Çok zor şartlarda büyüttüm, okuttum. Çok başarılıydı. Askeri okulda okumak istedi. Keskin nişancı olarak görev yapıyordu. Gönüllü olarak Hakkari Şemdinli'yi  seçti. 8 ay sonra görev süresi bitecekti  ve nişan yapacaktık. Ama acı haberi geldi. Oğlumun atkısını boynumdan hiç çıkarmıyorum " diyerek, acısını AK Partili kadınlarla paylaştı.

Başkan Reyhanlıoğlu ve ekibi de her zaman şehit annelerinin yanında olduklarını dile getirdiler. Acılı anneye hediyelerini takdim eden Başkan Reyhanlıoğlu ve ekibi, şehit annesinin Anneler Gününü kutlayarak oradan ayrıldılar.