Şehit ve gazi aileleri ziyareti

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ve ekibi, Şehit ve Gaziler Derneği ziyaretinde vermiş olduğu sözü yerine getirerek gazi ve şehit eşlerini ziyaret etti.

Başkan Filiz Üzücü ve ekibine, bu ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Uzman Psikolog Hatice Üçoklar ve Mikro Kredi Şube Müdürü Aslıhan Uçar eşlik etti. Gazi ve Şehit eşlerinin sıkıntılarını Psikolog Hatice Üçoklar ile birlikte dinleyen Başkan Filiz Üzücü, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, her ay düzenli olarak, aynı ekiple birlikte ziyaretler yapılacağının sözünü verdi.

Aile bütçelerine katkıda bulunabilmek ve kendilerine olan öz güvenlerini geliştirmek için iş kurmak isteyen eşler, Mikro Kredi Şube Müdürü Aslıhan Uçar tarafından bilgilendirildi. Gazi ve Şehit eşleri, yapabilecekleri işler hakkında hanımlara bilgi ve destek veren başkan Filiz Üzücü'ye teşekkür ettiler.