Silivri’den teşekkür mektubu

Mardin AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış’a Silivri cezaevinde yatan, Nusaybinli Cemal Dinç teşekkür mektubu gönderdi.

Silivri cezaevinde yatan, Nusaybinli Cemal Dinç adlı vatandaşımızın Mardin AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış’a yolladığı bir mektup üzerine kadın kollarını harekete geçmiş, Cemal Beyin Nusaybin'de yaşayan eşi ve çocuklarına ulaşılmış ve gerekli desteklerde bulunularak Cemal Beye çocuklarının resimlerinin de bulunduğu bir resimle mektup gönderilmişti.

Gönderilen mektubun ardından Silivri'den teşekkür mektubu geldi. Yapılanlara karşılık teşekkür mektubu yazan Cemal Bey ‘’Mektubuma cevap verip aileme sahip çıkmanız beni gelecek adına çok umutlandırdı‘’ dedi.  Ayrıca cezaevinde cezasını çektiğini ve çok pişmanlık yaşadığını dile getiren Dinç, mektubunun yanına iki şeker bırakarak bütün kadın kollarının bayramını kutladı. Aldığı mektupla duygulanan Kadın Kolları Başkanı Alkış, cezasını çeken birini topluma kazandırma adına katkı sunmaktan mutluluk verici olduğunu dile getirdi.