Sivas’ta engelli çocuklar ziyaret edildi

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Zeytin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, engelli çocuklarla bir araya geldi.

Eğitim ve rehabilitasyon merkezini gezen Kuru, yetkililerden faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Kuru, pasta ikram etti. Kuru, hükümet olarak engelli vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamaya çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Ülkemizin her karışına çeşitli hizmetler götürürken, sosyal devlet olmanın gereği olarak da onların hayatını kolaylaştırmak için engellilerimize, yaşlılarımıza her türlü hizmeti vermeye çalışıyoruz. Rehabilitasyon merkezleri ile de desteğe ihtiyacı olan engelli kardeşlerimizin daha sağlıklı eğitim ve rehabilitasyon alabilmeleri için çaba gösteriyoruz. Bu konuda da maddi giderlerin tamamını devletimiz karşılıyor.''

Zeytin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet İmre ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kuru'ya teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve yöneticileri de yer aldı.