SİVAS KADIN KOLLARI TIP BAYRAMINI KUTLADI

SİVAS – AK Parti Sivas Kadın Kolları Numune Hastanesi Başhekimi ve Devlet Hastanesi Başhekimini ziyaret ederek Tıp Bayramını kutladılar.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve kadın kolları yöneticileri sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

İlk olarak Sivas Numune Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fikret Özkan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları yöneticileri burada Başhekim Fikret Özkan'a çiçek takdim ederek Tıp Bayramını kutladılar.

Türkiye'deki ve dünyadaki sağlık çalışanlarının bayramını kutladıklarını söyleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk: "Allah onlara kolaylık versin diyorum. Her zaman şunu söylüyoruz. Her şeyin başı sağlık.Sağlık olmazsa hiç bir şey olmuyor. Büyüklerimizin bir lafı vardır: 'Allah kimseyi oraya düşürmesin, orasız da etmesin' diyorlar. Doktorların ve sağlık çalışanların çok emeği var. Biz de onların bu gününü kutlamak onların yanında olduğumuzu göstermek için sayın başhekimimizi ziyarete geldik. Bütün sağlık çalışanlarımızın gününü kutluyoruz sizin aracılığınızla" dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek Numune Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fikret Özkan ise şunları söyledi: "AK Parti kadın kollarının bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben de bu vesileyle sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum. Sağlıklı huzurlu çalışma ortamı diliyorum. Ziyaretinizden dolayı da tekrar çok teşekkür ediyorum."

AK Parti kadın Kolları yöneticileri daha sonra Sivas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Davut Vejdi Ersöz'ü ziyaret ederek Tıp Bayramını kutladılar.

Parti yöneticileri daha sonra hastanede çalışan sağlık personellerine gül dağıttıktan sonra ziyaretlerini tamamladılar.

MART 2012