SİYASET AKADEMİSİ’NDE İL KADIN KOLLARI BAŞKANI 1’NCİ OLDU…

Kütahya - Belediye Kültür Sarayı'nda yapılan Siyaset Akademisi Sertifika Töreni, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Egemen Bağış’ın katılımıyla gerçekleşti. Aynı gün, AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Kültür Sarayında yapıldı.

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından organize edilen; ülke siyasetine bilgi, birikim ve üretme kabiliyetli, ülkesine, milletine ve şehrine hizmet etmek isteyen, halkına duyarlı yeni yüzler, yeni siyasetçiler kazandırmak maksadıyla; ilimizde 10 Mayıs'ta başlayıp 15 Haziran'da sona eren “Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı” nı ve sonrasında yapılan sınavı başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları 25 Temmuz 2008 Cuma Günü Belediye Kültür Saray'ında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Sayın Egemen Bağış'ın iştirakiyle yapılan törenle verildi.

Siyaset Akademisi Sertifika Töreniyle ilgili bilgi veren M. Şükrü Nazlı; “Bu programla; katılımcılara Türkiye'nin siyasi ve idari yapısından kentleşmeye, mevzuattan AB sürecine, kent yönetiminden kent planlamasına, çevre ve imar hukukundan kişisel gelişime kadar yerel yöneticileri birinci derecede ilgilendiren temel yönetim dersleri verildi. Bu programlar sonucu ortaya çıkacak birikim partimize ve ülke siyasetine önemli katkılar sağlayacaktır. Türkiye'de hiçbir siyasi partinin bırakın böyle bir çalışmayı gerçekleştirmesini, hayal bile edemediği, bir iki ilde değil, bütün illerde hayata geçirmiş olması AK PARTİ'nin farkını, önemini ülkemiz insanı için ne kadar gerekli olduğunu ortaya koymuştur” dedi.

Sertifika törenine AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış'ın yanı sıra Kütahya Koordinatörü Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Kütahya Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı M. Şükrü Nazlı,Siyaset Akademisi  Genel Koordinatörü Ercan Demirci, İl, İlçe ve Belde Teşkilat ve Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl, İlçe, Belediye Meclis Üyeleri Parti Teşkilatları ve Siyaset Akademisi katılımcıları da iştirak etti.

İl 1’inciliği, İl Kadın Kolu Başkanı Meral Bozoğlu’nun…

Siyaset Akademisi sınav sonucunda il birinciliğini İl Kadın Kolları Başkanı Meral Bozoğlu alırken, il 2’ncisi de İl Kadın Kollarından çıktı.İl ikincimiz İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Av. Emine Ünal olurken, il 3’üncüsü ise Emet ilçe Yönetiminden Av. Hakan Uslu oldu. Törende dereceye girenler ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörlüğü yürütme kurulu üyeleri  sertifikalarını Egemen Bağış'ın elinden aldılar.

27 Temmuz 2008