TEKİRDAĞ KADIN KOLLARI’NDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK…

Tekirdağ – AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları teşkilatı, “1.000.000 İyi İnsan Aranıyor!” sloganıyla başlatılmış olan Kızılay Kan Bağışı Kampanyası’na Kızılay Edirne Başkanlığı’nın da 1 ambulans, 1 doktor ve 2 hemşire ve Tekirdağ Belediyesi’nin bize sağlık merkezinin de yardımıyla destek verdi. Kan bağışı kampanyasına Tekirdağ halkının büyük duyarlılığı gözlenen kampanyada, çok sayıda Tekirdağlı, başta Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün ve AK parti Tekirdağ İl Başkanı Ziya Meral ve Tekirdağ Kadın Kolları Teşkilatı olmak üzere büyük katılım oldu. AK Parti Tekirdağ teşkilatının, Kızılay Kan Bağış kampanyasını devamı sürdüreceği belirtildi.

Ocak 2009