TOKAT KADIN KOLLARI DEPREMZEDE ÖĞRETMENLERLE

TOKAT – AK PARTİ Tokat Kadın Kolları ve yönetimi öğretmenler gününü Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerin aileleri ve depremde göçük altında kalan öğretmenlerle gerçirdi.

Tokat Kadın Kolları Van Depreminde göçük altında kalarak hayatını kaybeden öğretmenlerimizden biri olan Nigar Gençel’in ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı. Yine ilimizden göçük altından yaralı olarak kurtulan Şeyma Suci öğretmenimizi ziyaret ederek deprem de yaralanan bütün öğretmenlerimiz adına geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Ayrıca ilimizden Van da öğretmen olarak görev yapmakta olan Gülşah Pelin Kal öğretmenimizi de ziyaret ederek depremden zarar görmemiş olduğu için sevincimizi ifade ettik.  Şeyma Suci öğretmenimize, Gülşah Pelin Kal öğretmenimize ve Van ilinde görev yapan bütün öğretmenlerimize öğrencileriyle bir an önce buluşarak sağ ve sağlıklı olarak eğitim-öğretime devam etmelerini diliyoruz.

KASIM 2011