TOKAT KADIN KOLLARI İL KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

TOKAT – AK Parti Tokat İl Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda yapıldı.

Divan başkanlığını yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Anşa Avar, AK Parti ile kadınların kendi ruhlarıyla, zarafetleriyle, nezaketleri ve incelikleriyle Türk siyasetinde yerlerini aldığını söyledi. Kadınların toplumsal hayata tam olarak katılamadığı ülkelerde ilerleme ve kalkınmada tam olarak sağlanmadığını ifade eden Avar, "Bizler İstiklal Mücadelesi'ni kadınıyla erkeğiyle hep beraber kazandık. Bizler Tokat'ımızın ve Türkiye'mizin sevdalısıyız. Partimizin kurulduğu günden itibaren partimizin çeşitli kademelerinde canla başla görev aldık. Bundan sonrada halkımızla, el ele gönül gönle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tokatlı kadınlar hazır hedef 2023 yılı" diye konuştu.

Seçime tek liste ile gidildi,  Anşa  Avar  tekrar Kadın Kolu Başkanı seçilerek güven tazeledi.

MART 2012