TOKAT KADIN KOLLARI MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ

TOKAT - AK PARTİ Tokat Kadın Kolları Başkanı Ayşe AVAR yaklaşan genel seçim öncesi mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe AVAR mahalle temsilcilerinin önerilerini de dinledi.

Toplantıya katılan Tokat il başkanı Başkanı Av. Eyüp EROĞLU büyük fedakarlıkla partimiz için çalışan kadınlara teşekkür etti. Yaklaşan genel seçimde kadınlara çok fazla iş düştüğünü, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de büyük bir özveriyle çalışıp çalmadık kapı bırakılmaması gerektiğini söyleyen Eroğlu, kırgınlık küskünlük varsa bunların giderilmesini istedi. 2011 genel seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan EROĞLU, “AK PARTİ’nin daha fazla oy oranıyla tekrar iktidar olması gerekiyor. Tokatta en az yüzde elli oy oranıyla seçimin sonuçlanması için herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı. Bunun için de birlik ve beraberlikle en iyi şekilde çalışma yapılacak.” Şeklinde konuştu.

Şubat  2011