TOKAT KADIN KOLLARI’NDAN HALKA AÇIK TOPLANTILAR

TOKAT- AK PARTİ Tokat Kadın Kolları her ayın ilk perşembe günü yönetim kurulu toplantısını halka açık yapmaya başladı.

2011 yılına girerken kadın kolları çalışmalarını daha çok görünür kılmak ve halkın partiye olan ilgisini daha da artırmak amacıyla gerçekleştirilen ilk toplantıya yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve Akpartiye gönül vermiş bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşan Tokat Kadın Kolları Başkanı Ayşe AVAR sadece seçim zamanı değil her zaman ev toplantılarını yaptıklarını söyleyerek ev toplantılarına ağırlık vereceklerini, bundan sonra daha sık yapacaklarını mahalle temsilcileri ve toplantıya katılan bayanlardan da bu konuda destek istediklerini ifade etti ve gerek kendi evlerinde gerek komşularının evlerinde toplantı ayarlamalarını istedi.

Başkan Ayşe AVAR AK PARTİ iktidarı dönemlerinde ülkede ve Tokat’ta yapılan ve halen yapılmaya devam eden hizmetlerden de bahsederek halka bilgi verdi.
Üye olmayan bayanların üye olmasını  bu konuda yönetim kurulu ve mahalle temsilcilerinin daha titiz çalışması gerektiğini sözlerine ekledi.

Karşılıklı soru cevap dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Ocak 2011